Øvre Krohnåsen 4, Fana

O_Krohnåsen4Front.jpg

Fana | Øvre Krohnåsen 4 | 13 eksklusive leiligheter i et rolig strøk, like ved Lagunen. Bo nydelig og fredelig til med flott utsikt over Apeltunvannet og gangavstand til Lagunen.

Kontakt

Øvre Krohnåsen 4 tilbyr deg muligheten til å bo på en nydelig og fredelig plett, men samtidig nesten midt blant levende liv i gater og torg på Lagunen. Med sin utbygging vil Lagunen i fremtiden fremstå som en liten miniby med gater og torg, kino og kulturtilbud, restauranter og treningsenter. 

I Øvre krohnåsen 4 kan man nyte frokosten på balkongen med den praktfulle utsikten mot Apeltunvannet i rolige og idylliske omgivelser. Med Apeltunvannet rett nedenfor stuevinduet kan de aktive både padle kano, fiske eller bade. En frisk og god tur på Stendafjellet er vel heller ikke å forakte. Her kan du velge mellom korte og lange løyper tilrettelagt spesielt for turgåere. Ønsker du en tur til byen er Bybanestoppet kun 300m unna og skal du til utlandet med fly er du på Flesland på 10 min. Kan det bli bedre? Ja, for de som er golfere er Fana golfbane 5 minutter unna og med Fana Stadion kan du spasere til store idrettseventer. Og har du barnebarna på besøk vil du nok være glad for det opparbeidete fellesområdet rundt bygget som også bli tilrettelagt litt for de små. 

Prosjektet Øvre Krohnåsen 4 tilbyr lyse og eksklusive leiligheter i mange ulike utforminger, slik at du kan finne en som passer helt perfekt til deg. Eller til deg og familien din. Mulighetene er mange. Felles for nesten alle leilighetene er at man har terrasser på begge sider av bygget. Det er også felles takterrasse og flotte fellesarealer. Dette gjør at du på fine dager kan nyte solen fra morgen til kveld. Velkommen til fuglekvitter, sjelefred, humlesumming, lukten av stauder og grønt midt i hjertet av Fana! 

FINN-kode: 119692366