Tomannsbustad - Mallasvika

Naustdal

Tomannsbustad - Mallasvika

Bu ved fjorden med gangavstand til Naustdal sentrum !

Eksterior_Mallasvika_v4.jpg

Arkitektteikna tomannsbustad med carport like ved bustaden

3-6 soverom, 2-3 bad, 2-3 stove, kjøkken, omn med stålpipe. God standard, kvitevarer inkludert, alternative planløysningar.

Vi sel denne tomannsbustaden med moglegheit for innreiing av loft no eller på eit seinare tidspunkt. Det er også andre moglegheiter ifht. val av planløysing. Her kan du «vekse» deg inn i bustaden. Ta kontakt med seljar for informasjon.

14+nærområde.jpg

Tomannsbustaden ligger i eit allereie etablert bustadområde med leilegheiter og einebustader i Mallasvika med fjordutsikt .Klimaet i Mallasvika er kjent som særs lunt og godt. Det er også moglegheit for båtplass og man kan bruke badeplassen som ligger ved fjorden på nedsida av vegen. Dette er ein del av fellesområdet til bustaden.

Utvendig leverast bustaden med Møre Royal kledning, varig, vakker og vedlikehaldsvennleg i brun farge, Alu-vindauge, platekledning. Dette gjer at bustaden er meir eller mindre vedlikehaldsfri, som gjer at ein kan bruke tida på andre ting enn vedlikehald.
(Spilerekkverk i tre på balkongane med regntett beslag, betongstein på tak, brannstige i kvar gavl på bustaden).

Vi leverer bustaden som nøkkelferdig, men har du lyst til å gjøre litt sjølv for og spare pengar kan vi legge til rette for at kjøpar kan kjøpe ein malingsklar bustad. Da setter vi opp bustaden og plater vegger og tak slik at kjøpar kan male og innreie sjølv med kjøkken og bad. Er du elektrikar eller røyrleggar er det moglegheit for eigeninnsats, så her kan det være pengar å spare. Ein unik moglegheit for å kome
seg inn i bustadmarknaden.

Plantegninger+-+valfri+løysning+1.jpg

Sjølveigande med tomt på 720m2 ( kan avvike ved endelig oppmåling)
Gnr. 98 bnr. 34 i Naustdal kommune.
Areal 1.etasje= 52,3m2
Areal 2.etasje =56,1m2
Loft =29,5m2 (valfri)
Sportsbod = 5,4m2
Overbygd inngangsparti og carport like ved bustaden.